ZAŠTITA PODOVA   |  STROJEVI  |  POMAGALA  |  KEMIJA  |  OTIRAČI

Zaštita podova

Svaki pod zahtjeva zaštitu kako novi tako i stari.

 

 

Zaštita podova

 

Izvodimo periodička i generalna čišćenjima sportskih i ostalih podova te njihovu zaštitu.

To podrazumijeva strojno pranje, premazivanje zaštitnom emulzijom, te poliranje podne površine. Nakon takve zaštite, kod korištenja troši se sloj emulzije, te se tako produžava životni vijek poda.

Emulzije koje koristimo stvaraju visoko-elastični zaštitni film, koji za cijelo vrijeme korištenja ne pokazuje znakove krtosti i ispucanosti, te zadržava u potpunosti svoj elasticitet. Sve emulzije su na bazi vode, pa su kao takve ekološki prihvatljive. Testirane su i odobrene prema DIN 18032 normi koja se odnosi na protuklizna svojstva kod sportskih podova.

Postupak se preporuča kako kod starih tako i kod novih podova, jednom godišnje u ovisnosti o korištenju dvorane.

Na taj način održavamo podove od PVC materijala, linoleuma, lakiranog drva, nauljene i voštane podove, podove od elastomera kao i svih modernih materijala. Za svaku vrstu poda odabiremo zaštitu koja mu najbolje odgovara. Važno je napomenuti da tehnologiju pranja i količinu sredstva za pranje prilagođavamo svakoj vrsti poda prema proizvođačkoj specifikaciji.

Podove od nelakiranog drva također smo u mogućnosti održavati i prati sa specijalnim sredstvima za pranje. Sredstva su razvijena u suradnji sa najvećim svjetskim proizvođačima podova, kao što su DLW, Tarkett, Forbo, Gerflor i drugi.

U mogućnosti smo izdati certifikat za korištena kemijska sredstva, kojim potvrđujemo da su upotrijebljena prema proizvođačkoj specifikaciji.

 

 

vrh