ZAŠTITA PODOVA   |  STROJEVI  |  POMAGALA  |  KEMIJA  |  OTIRAČI

Podovi

Svaki dan po njima hodamo, skačemo, trčimo ili se valjamo. Svaki pod zahtjeva određenu njegu i zaštitu.

U odabiru pomagala vodili smo se smjerom što lakšeg i boljeg načina održavanja podnih površina.

U našoj ponudi možete naći mopove za suho brisanje ili mokro pranje, kante sa ili bez ocjeđivača, kolica za tehničko osoblje te oznaka za mokre podove.

Također smo u mogućnosti ponuditi i ostala pomagala i proizvode za higijenu prostora firme TTS.

Kataloge proizvoda možete pogledatii ovdje.

 

 

 

 

POMAGALA ZA ODRŽAVANJE POVRŠINA

 

 

Nožić

  Nožić za uklanjanje žvakačih guma i naslaga rukometnog ljepila sa podnih površina. Skidanje je brzo i jednostavno, a oštrice je moguće zamjeniti.

Clean Glass

 

 

Clean Glass je novi sistem za čišćenje površina. Čisti i suši u jednom prolazu te smanjuje 70% tradicionalnih troškova. Idealan je za sve perive poršine kao što su staklo, ogledala, nehrđajući čelik, keramika, fotonaponski paneli...

Sastoji se od mopa i nosača sa čičkom koji omogućava lako pričvršćivanje. Mop je izrađen od mikrofibre i periv je na 60 C.

 

 

Duster

 

 

 

Sistem za uklanjanje prašine sa teško dostupnih mjesta, kao što su radijatori, gornje strane ormara, pozadina ormara, a u kombinaciji sa teleskopskim štapom i za visoke prozore i teško dostupna visoka mjesta. Sastoji se od držala i akrilne navlake koja dodatno skuplja prašinu po sistemu elektrostatskog elektriciteta. Navlaka je periva na 60 C.

 

 

Mopovi za suho brisanje

 

 

 

 

Mopovi za suho brisanje površna širine 80 cm. U ponudi imamo pamučni i akrilni mop u kompletu sa držačem i štapom. Akrilni mop dodatno skuplja prašinu po sistemu elektrostatskog elektriciteta. Mopovi su perivi na 60 C.

prašnjav mop
odprašen mop

 

Wet System

 

 

 

Speedy sistem sastoji se od mikrofibra mopa, držala na preklop i štapa. Mop od mikrofibre idealan je za brisanje glatkih podnih površina, a držalo na preklop omugućava rad sa ocjeđivačima bez moćenja ruku. U mogućnosti smo ponuditi i druge mopove za Speedy držač. Mopovi su perivi na 95 C.

 

Squizzy

 

 

Squizzy kanta namjenjena je za korištenje uz Wet System držača. Idealna je za korištenje sa mikrofibra mopovima. Kapacitet kante je 2x7,5 litara, sa pregradom i valjčnim ocjeđivačem. Pritiskom na nožnu pedalu dolazi do približavanja valjaka, a povlačenjem mopa prema gore dolazi do njegovog cijeđenja. Koristi se za manje i srednje velike površine. Napravljena je od ABS plastike.

 

Witty

  Witty kanta s ocjeđivačem koristi se uz Wet System držača. Kapacitet kante je 2x15 litara. Na dnu kante nalaze se kotači radi lakšeg transporta, a sa zadnje strane čep za ispuštanje nečiste vode. Koristi se za srednje velike površine. Napravljena je od ABS plastike.

 

Nick

  Nick kolica se sastoje od dvije kante od 25 litara i ocjeđivačem na stisak. Koristi se u kombinaciji sa Wet System držača. Koristi se za velike površine. Kante se mogu skinuti sa nosača radi lakšeg održavanja. Napravljena su od ABS plastike.

 

Nick Star

  Nick Star kolica namjenjena su tehničkom osoblju za održavanje higijene u svim prostorima. To su modularna kolica koja se mogu prilagoditi zahtjevima kupca. Sastoje se kante sa pregradom i ocjeđivačem, nosačem vreće za smeće, nosačima za razna sredstva za čišćenje, nosačima za štapove te kukicama za vješanje raznih stvari. Izrađena su bez metalnih dijelova i spajaju se po "click" sistemu. Težina im se kreće oko 12 kg (bez vode) pa ih je lako transportitati sa etaže na etažu i bez lifta.

 

Oznaka mokri pod

 

 

Oznaka mokri pod neizostavan je dio pranja podova. Upotrijebite ga obavezno prilikom pranja podova da bi izbjegli ozljede ljudi koji se tuda kreću. Sklopiva oznaka koja ima svoje mjesto na Nick Star i ostalim kolicima.

vrh