PROIZVODI ZA NJEGU PODOVA   |  STROJEVI  |  POMAGALA  |  KEMIJA  |  OTIRAČI  |  RUKOMETNO LJEPILO

 

Naš je zadatak i osnovni cilj


- biti prije svih: koristiti znanja stručnjaka u odabiru proizvoda, koristiti najnovija dostignuća u području
higijene, upoznavati se sa novim proizvodima, educirati korisnike o istima


- biti bolji od drugih: koristiti samo najbolje materijale i voditi računa o specifičnosti svakog korisnika


- dokazivati djelotvornost proizvoda: imati sluha za korisnike i stvarati potrebu za novim specijaliziranim
primjenama proizvoda, prezentacije na budućem mjestu korištenja


- ostvarivati standarde u higijeni: znači biti u dodiru sa novim informacijama o higijenskim standardima,
te ih primjenjivati kod korisnika koji imaju potrebu za njima


- pružiti našim korisnicima vrhunske i ekonomične proizvode koji nadilaze standarde u cilju smanjivanja troškova i povećanja higijene

 

 

PEPA

 

Sistemi za zaštitu sportskih podova „Pepa“ bavi se periodičkim i generalnim čišćenjima sportskih podova i njihovom zaštitom.

To podrazumijeva strojno pranje, premazivanje zaštitnom emulzijom, te poliranje podne površine. Nakon takve zaštite, kod korištenja troši se sloj emulzije, te se tako produžava životni vijek poda.

Emulzije koje koristimo stvaraju visoko-elastični zaštitni film, koji za cijelo vrijeme korištenja ne pokazuje znakove krtosti i ispucanosti, te zadržava u potpunosti svoj elasticitet. Sve emulzije su na bazi vode, pa su kao takve ekološki prihvatljive. Testirane su i odobrene prema DIN 18032 normi koja se odnosi na protuklizna svojstva kod sportskih podova.

Postupak se preporuča kako kod starih tako i kod novih podova, jednom godišnje u ovisnosti o korištenju dvorane.

Na taj način održavamo podove od PVC materijala, linoleuma, lakiranog drva, nauljene i voštane podove, podove od elastomera kao i svih modernih materijala. Za svaku vrstu poda odabiremo zaštitu koja mu najbolje odgovara. Važno je napomenuti da tehnologiju pranja i količinu sredstva za pranje prilagođavamo svakoj vrsti poda prema proizvođačkoj specifikaciji.

Sportske podove od nelakiranog drva također smo u mogućnosti održavati i prati sa specijalnim sredstvima za pranje. Sredstva su razvijena u suradnji sa najvećim svjetskim proizvođačima podova, kao što su DLW, Tarkett, Forbo, Gerflor i drugi.

U mogućnosti smo izdati certifikat za korištena kemijska sredstva, kojim potvrđujemo da su upotrijebljena prema proizvođačkoj specifikaciji.

Čistimo i vršimo zaštitu novo postavljenih podova, bez obzira da li se radi o sportskim dvoranama ili ostalim prostorima, te obnavljanje nauljenih podova.

U svojoj ponudi također imamo veliki izbor sredstava za čišćenje svih namjena (podovi, staklo, keramika, sanitarije, itd.), sve vrste pomagala za čišćenje (mopovi, nosači mopova, kante, kolica, krpe, itd.) te strojeve za čišćenje i usisavače.

 

vrh