ZAŠTITA PODOVA   |  STROJEVI  |  POMAGALA  |  KEMIJA  |  OTIRAČI

Tana Vam daje više!


Već 140 godina traje priča o Tani. Toliko dugo traje i Tanin istraživački rad. Težišta pri tome leže na razvoju sredstava za pranje, čišćenje, njegu i dezinfekciju.

Danas Tana nudi široki spektar proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe u higijeni prostora. Sve proizvode označava visoka ekonomičnost, perfektnost, usmjerenost za riješavanje problema i kvaliteta.

Stoga je dugotrajni uspjeh baziran na tri značajna stupa kvaliteta, inovacija i usluga. Sve aktivnosti su usmjerene k jednom velikom cilju, a to je uspjeh kupaca, partnera i Tane.

Kompletni katalog proizvoda možete pogledati ovdje.

 

SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE SVIH PROSTORA

 

 

 

 

TANA INNOMAT

Innomat je prikladan za mehaničko čišćenje svih vodootpornih podnih obloga kao što su PVC, linoleum, guma, kamen, zaštićeno drvo, itd.. Idealan je za čišćenje i njegu u svakodnevnom održavanju čistoće u zračnim lukama, podzemnim halama, više namjenskim halama, supermarketima, shopping centrima i sportskim dvoranama. Koristi se u automatima za pranje podova kao i kod ručnog pranja mopom. Koristi se u koncentraciji od 0,5 do 1%. Zadovoljava DIN 18032 normu.

 

 

TANA FLA 710 S

Fla 710S bez muke otklanja zaprljanja kao što su masti, ulja, smole, zagorjela mjesta. Može se koristiti na svim površinama od čelika, željeza, aluminija, mjedi, bakra, cinka i srebra te na staklu, plastici, bojanim i lakiranim površinama. Posebno je prikladno sredstvo za čišćenja u prehrambenoj industriji, teškoj industriji, za pranje tankera, vozila, u mehaničkim radionicama itd. Izvrsno se može koristiti i za čišćenje površina koje su oštećene dimom i vatrom. Primjenjujuća koncentracija 2% do 10%, na jakim zaprljanjima do čistoga. Koristi se za strojno i ručno pranje.

 

 

TANA SPRINTER POWER

Sprinter Power je brzo djelujuće snažno čistilo za odstranjivanje svih vrsta zakorjelih zaprljanja. Osnovne su mu karakteristike izuzetno niska potrošnja te visoka brzina rada. Preporučeno je za sve sintetičke i plastificirane površine. Može se špricati na krpu odnosno nanijeti direktno na površinu za tretiranje. Koristi se nerazrijeđeno.

 

 

TANA LAVOCID

Lavocid je mirisno sredstvo za čišćenje sanitarija. Uklanja brzo i djelotvorno kamenac, mrlje od rđe, ostatke kalcijevih sapuna, Ne ostavlja tragove i mrlje, te smanjuje broj klica. Može se primjenjivati na svim površinama otpornim na kiseline svugdje u kupaonicama i sanitarnim prostorijama. Sadržana kiselina je biološki razgradiva. Primjenjuje se u koncentraciji od 1-2%.

 

 

TANA SLR 600

Slr 600 je kiselo čistilo površina za industriju živežnih namirnica. Čisti automatski masna zaprljanja, vodeni kamenac, vapnenaste sapune, zakorena zaprljanja, naslage na roštilju i ostala mineralna zaprljanja. Nije korozivan na besprijekorno kromiranim armaturama. Upotrebljava se za čišćenje površina otpornih na kiseline u kuhinjama, sanitarnim prostorima i tuševima. Može se koristiti u visokotlačnim i niskotlačnim uređajima za pijenjenje. Primjenjujuća koncentracija 2% do 5%. Na velikim naslagama kamenca može se koristiti i koncentrirani.

 

 

 

PIŠTOLJ ZA NANOŠENJE PJENE

Pištolj za nanošenje pjene izuzetno praktičan za pranje , odmašćivanje i dezinfekciju površina u kuhinjama, sanitarnim čvorovima i tuševima. Odlikuje se jednostavnom upotrebom, niskom potrošnjom sredstva (u seriji se isporučuju dize za pjenjenje), te visokom učinkovitošću. Napravljen je od plastike otporne na kiseline i lužine, te je izuzetno robustan i siguran za uporabu. Pjenu stvara sistemom venturijeve cijevi, te je neophodan pritisak vode od min. 2 bara.

vrh