ZAŠTITA PODOVA   |  STROJEVI  |  POMAGALA  |  KEMIJA  |  OTIRAČI

Dobro nije nikad dovoljno dobro


Bona je tvrtka vođena inovacijama i kontinuiranim poboljšanjima. Jedan od najvažnijih izazova je proizvesti proizvod koji sjedinjuje sve procese u zaštiti drvenih podova. Da bi to postigli bave se stalnim israživanjima i razvojem.

Bona je osnovala i Reference Teams koji se sastoje od istraživača, disributera i korisnika, koji se sastaju i izmjenjuju važne činjenice o proizvodima. Reference Teams se bavi i testiranjima proizvoda kako bi se poboljšala njihova kvaliteta. Takav način rada je jedini put da bi se kupci zadovoljili na duže vrijeme.

Kompletni katalog proizvoda možete pogledati ovdje.

 

 

 

SREDSTVA ZA PRANJE I ZAŠTITU PODOVA

 

 

 

 

BONA PARKETT CLEANER

Koncentrirano sredstvo za čišćenje laminata, lakiranih parketa i drvenih podova. Koristi se za svakodnevno održavanje čistoće i za čišćenje vrlo prljavih podova. Ne odstranjuje Polish i Freshen Up sa podloge. Može se koristiti za ručno i strojno pranje podova u koncentraciji od 0,5 do 1%.

 

 

CLEANER FOR OILED WOOD FLOORS

Koncentrirano sredstvo za čišćenje parketnih i drvenih podova koji su tretitani s Carl's uljima. Koristi se za svakodnevno održavanje čistoće i za uklanjanje jakih zaprljanja. Prikladan je za čišćenje stambenih i poslovnih prostora. Čisti i podmazuje. Koristi se u koncentaciji od 20%.

 

 

 

BONA WOOD FLOOR CLEANER

Specijalno sredstvo za čišćenje svih vrsta drvenih podova. Može se primjenjivati na uljane, voskane kao i sve vrste lakiranih drvenih površina. Spreman za uporabu, ne smije se razrijeđivati, ph neutralan. Ako se nanosi raspršivačem, ne postoji opasnost od pretjeranog nanosa vode na pod. Nanosi se sa Bona mopom od micro vlakana.

 

 

 

BONA MOP

Sustav za čišćenje podova. Sastoji se od teleskopskog štapa, držača mopa i mopa od mikro vlakana.

 

 

 

BONA CLEANING PAD

Mop od mikro vlakana. Koristi se za nanošenje Wood Floor Cleanera. Može se prati strojno. Plave boje sa pletenom poleđinom.

 

 

 

BONA WOOD FLOOR CLEANING KIT

Kompletni sustav za čišćenje podova. Uključuje teleskopski štap, mop od mikro vlakana, 1 litra Wood Floor Cleanera i uputstva za čišćenje.

 

 

 

BONA SPORTIVE CLEANER

Koncentrirano, blago alkalno sredstvo specijalno razvijeno za redovito čišćenje drvenih lakiranih sportskih podloga. Može se koristiti za ručno i strojno pranje podova. Ne ostavlja tragove na površini i brzo se suši. Koristi se u koncentraciji od 0,5 do 1% za svakodnevno čišćenje. Protuklizna svojstva prema DIN 18032 normi.

 

 

BONA SPORTIVE CLEANER PLUS

Koncentrirano, alkalno sredstvo za osnovno i povremeno čišćenje drvenih lakiranih sportskih podloga. Koristi se za uklanjanje nakupljene masnoće, tragova sportske obuće i crnih tragova peta. Koristi se za ručno i strojno pranje podova. Razrijeđeje se u omjeru 1 litra na 5 litara vode. Za otklanjanje tragova obuće i potpetica u omjeru 10 ml na 100 ml vode. Protuklizna svojstva prema DIN 18032 normi.

 

 

vrh